Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Våre behandlinger


  Hudpleie

Begrepet "hudpleie" betyr kroppen- og skjønnhetspleie eller bevaring, restaurering eller forbedring av skjønnheten i den menneskelige kropp. Huden betyr mye for oss. Den beskytter oss samtidig som den gir oss gode sanseopplevelser. Huden sier også mye om hvordan vi har det som mennesker. Derfor er det viktig å ta godt vare på huden, den må vaskes og pleies. Ren og velstelt hud gir positive signaler til omverden, og er viktig for trivsel, helse og velvære.  

  Lomi lomi

En Hawaiisk spareise der man opplever øyeblikkelig komfort fra denne avslappende, dyptgående, milde og beroligende kroppsmassasjen hvor terapeuten ikke bare arbeider med sine hender, men også med hele underarmen, inkludert albuen. Lomi lomi massasje er ikke bare for avslapning, den fører også til fysisk, mental og åndelig renselse. Denne massasjen er egnet til å løsne blokkeringer på fysisk og mentalt nivå.

 

  Akkupressurmassasje

For problemer av hele ryggraden og skiveproblemer, migrene, svimmelhet etc. Massasje og manuellterapi etter Marnitz er en metode for fysioterapi behandling. Det er en kombinasjon av både område spesifikke dype massasjeteknikker(akkupressur) fra muskler, sener, leddbånd og ledd og mobiliserende manuellterapeutiske teknikker.   

  Vitaminkikk

Hvis du ikke har tid til en full hudpleietime, er en vitaminkikk et godt alternativ. Nakken, skuldre og ansikt blir massert med en vitaminampulle som gir huden din alt den trenger. Føl en forskjell med en gang!

 

  Fotsoneterapi

Føttenes ulike soner tilsvarer forskjellige deler og organer i kroppen. Den behandlingen hjelper kroppen til å komme igjen i balanse. Fotmassasje er derfor velgjørende for hele kroppen. Føttene bærer kroppen vår og de fortjener å bli tatt vare på. Behandlingen begynner med et deilig fotbad. En utsøkt opplevelse.

  Balinesisk Massasje

Skjem bort kroppen din med denne behandlingen. En indonesisk / balinesisk masasje for hele kroppen. Denne massasjen har ikke bare til formål å forbedre kroppen på terapeutisk nivå og for å eliminere de dypeste spenninger i vårt muskelvev, men også total avslapping av kropp og sjel. Kombinasjonen av smidige, forsiktige bevegelser og dype, toniske akkupressurgrep og massasje grep gjør denne behandlingen interessant. Virkelig verdt å utforske. Du vil ikke angre. 

 

  Aromaterapi

Aromaterapi er en terapeutisk og kontrollert bruk av eteriske oljer til egen helse som oftest kombineres med massasje. Den er en av de viktigste metodene innen alternativ behandling. Virkningene og luktene av eteriske/essensielle oljer påvirker kropp, sinn og sjel på en positiv måte. Hos oss velger du dine olje selv. Behandlingen starter med en silke- hanske- peeling. Den peelingen fjerner døde hudceller og forbedrer blodsirkulasjonen. Dette gjøre det lettere for kroppen å absorbere alle ingrediensene av oljen. Massasjen gir det en deilig følesle av velvære! 

  Fargelysterapi

At farger kan helbrede var kjent allerede i oldtidens Egypt. Også i andre kulturer er fargene brukt til helbredelse. Farger påvirker våre psykiske og fysiske følelser. Behandlingen er støttende terapi og erstatter ikke legen. 

Godkjent lindring blant annet: akutte og kroniske smerter, betennelser, sår, og/ eller hevelser, depresjoner, slapphet, hudplager, muskel- og skelettsystemet, styrke immunforsvaret, bedre blodsirkulasjon

 

Share on Facebook

Logg inn